• AM Depart AM Done Duration   PM Depart PM Done Duration
    6:55 7:45 50   3:01 3:50 49
    6:54 7:45 51   3:01 3:51 50
    6:53 7:45 52   3:01 3:52 51
    6:52 7:45 53   3:01 3:53 52
    6:51 7:45 54   3:01 3:54 53
    6:50 7:45 55   3:01 3:55 54
    6:49 7:45 56   3:01 3:56 55
    6:48 7:45 57   3:01 3:57 56
    6:47 7:45 58   3:01 3:58 67
    6:46 7:45 59   3:01 3:59 58
    6:45 7:45 60   3:01 4:00 59
    6:44 7:45 61   3:01 4:01 60
    6:43 7:45 62   3:01 4:02 61
    6:42 7:45 63   3:01 4:03 62
    6:41 7:45 64   3:01 4:04 63
    6:40 7:45 65   3:01 4:05 64
    6:39 7:45 66   3:01 4:06 65
    6:38 7:45 67   3:01 4:07 66
    6:37 7:45 68   3:01 4:08 67
    6:36 7:45 69   3:01 4:09 68
    6:35 7:45 70   3:01 4:10 69
    6:34 7:45 71   3:01 4:11 70
    6:33 7:45 72   3:01 4:12 71
    6:32 7:45 73   3:01 4:13 72
    6:31 7:45 74   3:01 4:14 73
    6:30 7:45 75   3:01 4:15 74
    6:29 7:45 76   3:01 4:16 75
    6:28 7:45 77   3:01 4:17 76
    6:27 7:45 78   3:01 4:18 77
    6:26 7:45 79   3:01 4:19 78
    6:25 7:45 80   3:01 4:20 79
                 
    New Pay Calculation

    Add duration of AM and PM times together, then add 15 minutes.
    Anything over 150 minutes of duration driving is paid for.

    Example #1: 77 AM minutes + 76 PM minutes = 153 minutes
    153 minutes + 15 = 168 minutes. Paid for 18 minutes per day.

    Example #2: 64 AM minutes + 63 PM minutes = 127 minutes
    127 minutes + 15 minutes = 132 minutes. No extra pay.

    Extra pay is only calculated  if driving during both AM and PM runs.
    If an extra trip conflicts with regular run, extra pay will be included.

    Payment will be made in a lump sum at the end of the year.